Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Johanna Debreczeni

Takana satoja keikkoja, menestystä kilpailuissa, useita konserttikiertueita, showproduktioita… Kaikkea tätä on Johanna Debreczeni; taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja. Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijat. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut.


Johanna on ollut mukana monissa musiikkishow-projekteissa, joissa tanssi- ja esiintymistaito on päässyt esille. Mm. itämeren laivojen ohjelmistoissa pyöri Johannan siivittämiä erilaisia musiikkiesityksiä useina vuosina. Laulun lisäksi rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu teatteri ja näytteleminen. Se on johdattanut hänet esiintymään mm. Tampereen musiikkiteatterin tuotannoissa Grease, Tanssiva Savoy ja ympäri Suomea kiertäneessä ”Jaakko Tepon musikaalissa” Onnen kerjäläiset.

Antti Raiski

Viihteen monitaituri, suomalainen laulaja ja nykyinen K-kauppias, joka kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2000 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Hän on levyttänyt kolme albumia.

Raiskin musiikkiopinnot alkoivat jo peruskouluiässä, jolloin hän sai viulun ensimmäiseksi instrumentikseen. Musiikkiopistossa soittimeksi vaihtui trumpetti. Laulaminen alkoi kiinnostaa Raiskia karaoken kautta, ja vuonna 1997 hän yritti ensimmäistä kertaa Tangomarkkinoille. Esikarsinnat läpäistyään Raiski pääsi Raision semifinaaliin. Hän oli viiden parhaan joukossa jo vuonna 1999, ja seuraavana vuonna hänet valittiin tangokuninkaaksi. Raiski pääsi voittonsa myötä levyttämään ensisinglensä ”Rosalita”. Syksyn sävel -kilpailuun hän osallistui vuonna 2000 tangolla ”Lähdön hetki”.

Voittonsa jälkeen Raiski on keikkailun lisäksi työskennellyt rakennusalan yrittäjänä. Hän asuu Lohjalla ja valmistui K-kauppiaaksi marraskuussa 2019.

 

Tarja Närhi

Suomalainen radio- ja televisiotoimittaja. Hän työskentelee Yleisradiossa ja on ollut kommentaattorina muun muassa Eurovision laulukilpailuissa. Vuoden 2015 alusta Närhi on juontanut sunnuntaiaamuisin Tarja Närhin Iskelmäradiota. Muita hänen juontamiaan radio-ohjelmia ovat mm. Sekahaku.

Vuonna 2011 Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n palkitsi Tarja Närhin Prix Elvis -palkinnolla hänen ansiokkaasta työstään suomalaisen rytmimusiikin ja sen tekijöiden hyväksi. Palkintoperusteissa todettiin Närhin nostavan ohjelmissaan esiin artistien ohella myös sellaisia musiikintekijöitä, jotka eivät itse esitä laulujaan. Esimerkiksi hänen ohjelmansa Levylautakunta tutustutti kuulijansa suomalaisiin rytmimusiikin säveltäjiin, sanoittajiin ja sovittajiin.

Lohjan Harmonikkakerho

Vuonna 1999 perustettu Lohjan Harmonikkakerho ry. toimii Hiiden Opiston kanssa yhteistyössä. Opiskelijoiden pääasiallinen koulutus tapahtuu ko. laitoksen opetusohjelmaan kuuluen oppilaitoksen tiloissa. Kerho järjestää lisäksi jäsenilleen lisäkoulutustapahtumia tarpeen mukaan. Kerhon toiminta-ajatuksen yhtenä tarkoituksena on saada Lohjan alueen harmonikansoittajat,- harrastajat ja opinhaluiset yhteiseen harrastuspiiriin, ylläpitää harmonikansoiton harrastusta ja kehittää jäsentensä soitannollisia taipumuksia. Samalla kerhon tarkoituksena on olla paikkakunnalla eräänlainen voimavara mm. harmonikkaan liittyvien tilaisuuksien järjestämisessä.

 

Harmonikkaorkesteriryhmässä kehitetään harmonikansoittotaitoja sekä yksilö- että orkesteritasolla, mm. moniäänisiä sovituksia hyväksi käyttäen. Orkesterin kokoonpanoon kuuluu harmonikkojen lisäksi rumpali, pianisti, kitaristi ja basisti. Muutkaan instrumentit eivät ole poissuljettuja tarpeen mukaan.

Kerhon jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 53.